Dé grote voordelen van een vakantiebaan!

Blog lijst
Vorige Artikel Volgende Artikel

Heerlijk! De is weer zomer! In plaats van studeren kun je heerlijk genieten van de zon, terrasjes pakken, leuke dingen met vrienden en op vakantie gaan! Helaas kosten deze leuke activiteiten geld, maar door een vakantiebaan kun je dit allemaal betalen!

Maar dit zijn niet de enige voordelen.....

1. Een vakantiebaan is geld verdienen!
Je hebt veel vrije tijd en dus een uitgelezen kans om een lekker zakcentje extra te verdienen. Hierdoor kan je op vakantie met vrienden, genieten van een terrasje of lekker naar het zwembad of bioscoop!
Uiteraard kun je er ook leuke gadgets van kopen zoals een nieuwe brommer, telefoon of die te gekke nieuwe schoenen!

2. Een vakantiebaan is leerzaam!
Door het nemen van een vakantiebaantje kom je bij diverse bedrijven. Dit is juist erg prettig om erachter welke werkzaamheden ze bij dat bedrijf doen. Misschien is het juist leuker of saaier dan je had gedacht! Je komt er dus op een informele manier achter wat je juist wél en niet leuk vindt.
Daarnaast leer je diverse bedrijven en mensen kennen waardoor je wellicht later gemakkelijker aan een stageplaats of baan komt.
Je bouwt indirect een mooie C.V. op wat weer erg prettig is voor de toekomst!

3. Een vakantiebaan is leuk!
De hele dag  gamen, voor de televisie zitten of aan het zwembad liggen gaat vervelen op den duur! Met een vakantiebaan verveel je je geen seconde en leer je nieuwe mensen kennen.
En mocht je een dagje toch willen genieten van het mooie weer, ga je toch lekker zwemmen! Je hebt je planning zelf in de hand….

4. Een vakantiebaan geeft potentie voor de toekomst!
Door het nemen van een vakantiebaan krijg je een ‘kijkje in de keuken’ bij verschillende bedrijven. Maar bedrijven letten uiteraard ook op en willen goede krachten graag houden! Zij zien welke kwaliteiten je hebt en of je niet geschikt bent voor in de toekomst.
Hierdoor kom je later gemakkelijker aan een stageplaats of baan.
Oftwel….Je bouwt indirect een mooie C.V. op wat weer erg prettig is voor de toekomst!

Deel dit artikel:
Email

Gerelateerde artikelen:

Bijwerken ...