De lente is de beste tijd om te solliciteren!

Blog lijst
Vorige Artikel Volgende Artikel

Heeerlijk! Het is weer lente!
Weg van de donkere, grijze herfst- en wintermaanden. De vrolijke kleuren springen inmiddels weer uit de grond en de bomen kleuren weer groen. Hoe fijn is dat!
We zijn weer toe aan frisse lucht en vitamine D en daarom krijg je van de lente altijd zovéél extra energie. Hier word je toch vrolijk?
Wellicht wel extra energie om je oude baan vaarwel te zeggen en je te wagen op nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.
Je staat er misschien niet bij stil maar de lente is de beste tijd om te solliciteren!

Herken je ook deze signalen?
- Doordat de dagen langer worden gaat jouw bioritme veranderen. Langzaamaan heb je minder slaap nodig en krijg je meer energie. Gebruik deze frisse energie om actiever te netwerken en te zoeken naar een (nieuwe) baan!
- In de lente gaan de bomen weer bloeien en vrolijke kleuren stampen uit de grond. Ook is de lente de tijd van het jaar dat er jonge dieren worden geboren en hoe lief zijn deze kleine lammetjes! Door het vasthouden en bewonderen van deze lieve, schattige dieren wordt er bij jou een stofje aangemaakt; endorfine, waardoor je meer gaat stralen. Mag je op sollicitatiegesprek? Rijdt dan eerst even langs de kinderboerderij ;-)!
- De tijd van de tulpen breekt weer aan. Zet je huis vol met deze vrolijke geluksbrengers. Van bloemen wordt je vrolijk (vooral vrouwen)  en krijg je nieuwe energie! En dat kan je wel gebruiken als je een nieuwe baan zoekt.
- De tijd van stampotten en vettigheid is voorbij. In de lente krijg je weer zin in heerlijke salades en verse vis. Dit gezonde eten bevordert je gezondheid en vitaliteit en dat zie je terug aan je uiterlijk. Je begint te stralen en krijgt meer zelfvertrouwen. En dat heb je nodig bij het zoeken naar een nieuwe baan!
- Doe jij in de lente ook altijd je voorjaarsschoonmaak? Heel goed! Dit helpt je namelijk om je gedachten en niet alleen je huis maar ook je hoofd leef te ruimen. En waar kun je deze ruimten dan weer voor gebruiken? Juist, voor je zoektocht naar je nieuwe baan! Je hebt er weer zin in!
- Bedenk uiteraard ook dat intercedenten zich beter voelen in de lente want iedereen voelt zich beter in de lente en ook zij krijgen meer energie. Nu hebben wij bij Kempenflex altijd heel veel positieve energie maar maak er in de lente extra gebruik van ;-)! 

Deel dit artikel:
Email

Gerelateerde artikelen:

Bijwerken ...