Jan (56) bij Kempenflex

Blog lijst
Vorige Artikel Volgende Artikel

Jan is anderhalf jaar geleden ons Kempenflex kantoor binnen gelopen en sindsdien is hij nooit meer weggegaan. Hij behoort tot de vaste uitzendkrachten van Kempenflex!

Jan is na de HAVO in 1979  direct gaan werken. Zijn eerste baantje was bij de PTT achter het loket., dit heeft hij 10 jaar gedaan. Op den duur wilde hij wat anders en is hij na wat solliciteren de logistieke wereld ingerold. Eerst begonnen als magazijnmedewerker en doorgegroeid als magazijnchef. Jan vindt het mooi om verschillende bedrijven te zien en heeft door de jaren heen bij verschillende bedrijven gewerkt. Elke keer klom hij wat omhoog, één van de laatste functies was productieleider.
Het laatste bedrijf waar hij in loondienst was zat in Putten en dat was te ver weg van huis.
Hiermee is hij gestopt want het reizen trok hij niet meer.

Vervolgens is hij verhuisd naar Hooge Mierde en wilde in deze omgeving graag werk vinden. Na zoeken op het internet naar een uitzendbureau kwam hij bij Kempenflex in Reusel uit. ‘’Lekker in de buurt en ik dacht zal eens kijken wat ze mij kunnen bieden’’. Jan is binnen komen lopen, gaf aan wat hij kon en wilde. Hij vindt het mooi om verschillende bedrijven te zien. Kempenflex heeft vaak korte projecten en dat zag Jan helemaal zitten. . ‘’De afwisseling is leuk en je ziet nog eens wat’’, aldus Jan.

Inmiddels, anderhalf jaar later, is Jan nog steeds inzetbaar op verschillende korte projecten. Hij doet dit 3 dagen in de week. Meer hoeft van hem ook niet want het werk is lichamelijk redelijk zwaar. ‘’Daarbij kan ik zo extra genieten van mijn vrije tijd en hobby’s als tuinieren, films kijken en garages sales bezoeken. Ik ben tevreden zoals het nu is.’’ 

Deel dit artikel:
Email

Gerelateerde artikelen:

Bijwerken ...