Aangenaam, wij zijn Kempenflex B.V.
graag willen we ons even voorstellen.

Willem Janssen
Eigenaar

“Als eigenaar van Kempenflex denk ik in kansen en zie ik altijd nieuwe mogelijkheden. Ik denk graag in oplossingen. U kunt altijd op mij rekenen. Mijn motto? Afspraak is afspraak. Gemaakte afspraken kom ik dan ook altijd na. Voor mijn klanten en onze flexwerkers ga ik door het vuur. Ik zet dan ook graag dat stapje extra om het perfecte resultaat te bereiken. Voor mij is alleen het beste goed genoeg.”

Bezoek mijn Linkedin
Mirelle Verhagen
Vestigingsmanager

“Een tevreden opdrachtgever en een blije uitzendkracht: daar zorg ik graag voor. Ik onderhoud de contacten met bestaande relaties  en maak afspraken bij mogelijke nieuwe  opdrachtgevers, zoek de beste kandidaat bij de vacature en zorg dat alles volgens afspraak verloopt. Het inzetten  van flexwerkers heeft veel voordelen voor bedrijven, zeker in deze economische tijden. Tegelijkertijd is het belangrijk om uitzendkrachten het vertrouwen te geven dat zij voldoende interessant werk hebben met uitzicht op  een mogelijk vast dienstverband. Mijn doel: dat iedereen straks Kempenflex kent. Binnen én buiten de Kempen.”

 
Bezoek mijn Linkedin
Jeanine van Gerven
Intercedent

‘Persoonlijk contact en streven naar tevreden opdrachtgevers en flexkrachten, dat vind ik belangrijk en hier krijg ik een voldaan gevoel van. Bij Kempenflex streven we naar een juiste match en willen we zowel de opdrachtgevers als de flexwerkers het gevoel geven dat ze ons kunnen vertrouwen en op ons kunnen bouwen. ‘

Bezoek mijn Linkedin
Waar wij in geloven.

Eerlijk

Bij Kempenflex weet je als organisatie of als flexwerker altijd waar je aan toe bent. We zijn een echt Kempisch bedrijf en we houden er  van om hard te werken op een eerlijke manier. Zo kunnen we echt op elkaar vertrouwen en elkaar nog sterker maken. Als klant kunt u er op rekenen dat wij leveren wat we hebben beloofd. Ook als flexwerker kun je op Kempenflex bouwen. Wij houden ons altijd aan de afspraken die we samen maken. Dit is volgens ons dé basis van een gezonde langdurige relatie.

Persoonlijk

Bij Kempenflexgeloven we in een persoonlijke aanpak. Elke organisatie maar ook flexwerker is uniek. Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar staat. Daardoor verloopt de communicatie soepel en vlot. Door dit persoonlijke contact weet uw contactpersoon precies wat er bij u en de flexwerkers speelt. Zo kan hij direct inspelen op uw uitdagingen en snel met een oplossing komen. BijKempenflex denken we namelijk graag in oplossingen!

Dienstbaar

Kempenflex is dé schakel tussen uw organisatie en de flexwerkers. Bij ons staat de vraag van de organisatie en de flexwerker altijd centraal. Uw vaste contactpersoon staat zeven dagen in de week en 24 uur per dag voor u klaar. Wij gaan heel ver om onze klanten en flexwerkers tevreden te houden. Kempenflex doet graag dat ene stapje extra om het juiste personeel voor uw bedrijf te vinden en om er voor te zorgen dat onze flexwerkers op een plekaan de slag gaan die pastbij hun wensen. Wij behandelen u niet als een nummer maar gaan altijd samen met u op zoek naar de beste oplossing of de meest geschikte baan.Heeft u buiten kantooruren vragen of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Uw contactpersoon is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar!


Wij willen u graag van dienst zijn.

Voor meer informatie over onze diensten en werkwijze kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0497-644888.

Bijwerken ...